Noul prefect de Argeş apare făcând striptease în imagini din 2005. El spune că sunt fapte de tinereţe

Noul prefect de Argeş, Ciprian Berevoianu, în vârstă de 33 de ani, apare, în fotografii publicate în presă, făcând striptease la o petrecere din 2005, de la Casa de Pensii Argeş, acesta spunând că este "un fapt regretabil", pentru care a plătit prin diminuarea salariului.

630 afișări

Prefectul judeţului Argeş, Gheorghe Davidescu, a fost eliberat din funcţie de către guvern, în condiţiile în care ar urma să candideze la alegerile parlamentare. În locul său, în funcţie a fost numit Ciprian Berevoianu, rudă a subprefectului Ion Cârstoiu, despre care presa a relatat că ar fi cumătrul lui Traian Băsescu.

Născut în 27 mai 1979, Ciprian Berevoianu, director al Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeş şi membru PDL, devine cel mai tânăr prefect al judeţului.

Presa a difuzat fotografii în care Ciprian Berevoianu apare la o petrecere care ar fi avut loc în urmă cu cinci ani în sediul casei de Pensii Argeş, unde lucra atunci. În imagini, Berevoianu apare dansând dezbrăcat până la brâu, simulând un număr de striptease.

Contactat de MEDIAFAX, Ciprian Berevoianu a declarat, referitor la imaginile publicate în presă în care apare făcând striptease la o petrecere organizată la Casa de Pensii, că este "un fapt regretabil", pentru care a plătit, fiindu-i diminuat salariul cu 10 la sută pe o perioadă de trei luni.

El a precizat că petrecerea respectivă, la care au participat peste 70 de persoane, a avut loc în 2005 şi a fost organizată de un angajat de la Casa de Pensii Argeş.

De asemenea, Berevoianu a menţionat că în aceea perioadă abia se angajase la Casa de Pensii şi lucra ca personal contractual, nu ca funcţionar public, fiind "în primele trei luni de muncă".

Acesta a mai spus că ceea ce s-a întâmplat atunci reprezintă o "faptă a tinereţii", afirmând că acum este căsătorit şi are copii.

Conform declaraţiei sale de avere din iunie 2011, Ciprian Berevoianu are mai multe terenuri - unul intravilan, la Piteşti, un altul, tot intravilan, de 2.000 de metri pătraţi, la Nucşoara, localitate unde mai deţine alte terenuri în suprafaţă de 8.500 de metri pătraţi, el având şi o pădure în suprafaţă de 12.500 de metri pătraţi, ultimele terenuri fiind moştenite în anul 2007.

De asemenea, Berevoianu are trei apartamente la Piteşti, Scorniceşti şi Nucşoara, două dintre ele moştenite tot în 2007, potrivit declaraţiei sale de avere.

Ciprian Berevoianu are un autoturism Mercedes, iar în decembrie 2010 şi ianuarie 2011 a vândut două maşini.

El are un depozit bancar de 415.000 de lei, dar şi un credit de 75.000 de franci elveţieni, contractat în 2008 şi scadent în 2033. Totodată, Berevoianu are şi o datorie de 1.175.000 de lei, din 2011, către Daniel Dragomir, care este candidatul PDL la Primăria Piteşti.

Berevoianu a avut venituti de 30.271 de lei, de la ITM Argeş, unde a ocupat postul de inspector-şef, şi de 2.392 de lei de la casa de pensii Argeş, unde a fost şef de serviciu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici