Nu îţi găseşti job sau ai deja unul, dar esti nemulţumit? Top sfaturi cum să ieşi din asta!

Dacă ai peste 45 de ani şi îţi cauţi un job în zadar ori ai un job, beneficiind de reglementările prin care statul sprijină angajarea celor care trec de această vârstă, şi cu toate acestea nu esti mulţumit, există câteva "căi de atac" pentru a trece cu bine peste această perioadă dificilă.

28 afișări
Imaginea articolului Nu îţi găseşti job sau ai deja unul, dar esti nemulţumit? Top sfaturi cum să ieşi din asta!

Nu îţi găseşti job sau ai deja unul, dar esti nemulţumit? Top sfaturi cum să ieşi din asta! (Imagine: Mediafax Foto)

Specialiştii în HR spun că dacă ai fost disponibilizat, vrei "altceva" decât ceea ce faci acum sau ai aplicat deja timp de mai multe luni la joburile de pe site-urile de recrutare şi nu a apărut nimic, ai mai multe variante la îndemână, dar totul depinde de disponibilitatea ta şi de dorinţa de schimbare. Asta în primul rând! Uneori, ţine însă şi de banii de care dispui!

Marius Girlea, general manager al site-ului jobsinro.ro, a adunat mai multe sfaturi pentru tine.

1. Porneşte firma ta. Sunt destule companii mici care nu-şi permit specialişti cu normă întreagă. Vei putea lucra ca şi consultant sau pe proiecte.

Citeşte mai multe despre găsirea unui job după 45 de ani pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici