Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediţie a festivalului RO-Wine

În acest weekend, organizatorii RO-Wine invită pasionaţii de vinuri şi specialiştii Horeca la ediţia de toamnă a celui mai aşteptat eveniment din România dedicat vinurilor premium şi superpremium, desfăşurat, conform tradiţiei, la Fratelli Studios Bucureşti.

304 afișări
Imaginea articolului Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediţie a festivalului RO-Wine

Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediţie a festivalului RO-Wine

Pe 15 şi 16 Octombrie, RO-Wine vă dă întâlnire la o ediţie de excepţie, punctată de degustări de vinuri premium şi produse gourmet de la peste 150 de producători din România şi din toate colţurile lumii.

Vizitatorii vor avea ocazia să deguste peste 800 de etichete de vinuri din România, Italia, Franţa, Spania, Noua Zeelandă, Argentina, SUA, Georgia, Portugalia. În plus: o zonă dedicată vinurilor din Republica Moldova, o selecţie exclusivistă de vinuri spumante din Champagne şi Prosecco, vinuri bio şi biodinamice, însoţite de produse gourmet, bere craft sau cafea de specialitate.

La această ediţie este confirmat un program de Masterclass-uri cu vinuri din Bordeaux, Toscana, Napa Valley şi Champagne, printre care se numără şi Piper-Heidsieck, Barons de Rotschild şi Penfolds. Prezentările vor fi completate de o selecţie extraordinară de vinuri din România şi din Republica Moldova. Accesul la toate masterclass-urilor se face pe baza biletului de intrare la festival, mai puţin la  Masterclass-ul “Rober Parker versus James Suckling” o degustare comparativă de vinuri evaluate cu 100 de puncte de către cei doi critici.

Masterclass-urile vor fi susţinute de personalităţi internaţionale, printre care jurnalistul şi omul de televiziune Bruno Vespa, care prezintă masterclass-ul „Primitivo - The King of Puglia”.

Ca la fiecare ediţie, accesul pentru toţi cei implicaţi în piaţa de vinuri sau horeca este gratuit, în baza înregistrării prealabile pe site-ul oficial al evenimentului, romaniawinefestival.com.

Respectând tradiţia, la această ediţie s-au inscris deja profesionişti din toate colţurile ţării, magazine specializate de vin, hoteluri, importatori, distribuitori, proprietari de restaurante, dar şi vizitatori din străinătate, veniţi special pentru festival.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici