Numărul copiilor ucrainieni înscrişi în şcolile şi grădiniţele din România

Aproape 2.600 de copii ucraineni, înscrişi în şcolile şi grădiniţele din România, potrivit datelor anunţate vineri de Ministerul Educaţiei.

239 afișări
Imaginea articolului Numărul copiilor ucrainieni înscrişi în şcolile şi grădiniţele din România

Conform datelor centralizate şi comunicate de inspectoratele şcolare judeţene, vineri erau depuse 2.648 de cereri pentru înscrierea ca audienţi a copiilor din Ucraina.

Dintre acestea, 999 vizau copii preşcolari şi 1.649 elevi.

Vineri erau 2.577 de copii repartizaţi sau înscrişi deja ca audienţi în şcoli şi grădiniţe. 991 dintre aceştia erau preşcolari şi 1.586 elevi. De asemenea, 390 de elevi erau înscrişi la activităţi preşcolare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici