O a opta persoană, implicată în cazul Becali, arestată preventiv

O a opta persoană implicată în cazul în care Gigi Becali a fost arestat în urmă cu două săptămâni, a fost arestată, vineri, de către Judecătoria sectorului 1 Bucureşti, care a emis un mandat pentru 29 de zile.

25 afișări
Imaginea articolului O a opta persoană, implicată în cazul Becali, arestată preventiv

O a opta persoană, implicată în cazul Becali, reţinută de anchetatori

Marian Milea a fost reţinut, joi, de Parchetul Capitalei, care a cerut instanţei arestarea preventivă, solicitare ce a fost admisă.

Acesta a participat la prinderea lui Tinel Nicolae, el fiind în maşina în care s-au aflat Cătălin Zmărăndescu şi Nicolae Dumitraşcu. Tinel Nicolae este cel care a fost împuşcat în picior, urcat în portbagajul unei maşini de teren Toyota şi dus în faţa lui Gigi Becali, la sediul PNG din Pipera (adică barul unde s-au adunat gărzile finanţatorului Steaua, după ce au fost prinşi presupuşii hoţi ai autoturismului lui Becali-n.r.).

În 3 aprilie, Gigi Becali şi gărzile sale, Cătălin Zmărăndescu, Ştefan Dediu, Nicolae Dumitraşcu şi Dumitru Beciu, au fost arestaţi preventiv, de către Judecătoria sectorului 1. Cei cinci au contestat decizia, iar Tribunalul Bucureşti respins recursul acestora, astfel că aceştia sunt cercetaţi în stare de arest preventiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici