O adolescentă şi un tânăr, găsiţi morţi într-o gospodărie din Mureş. Anchetatorii iau în calcul o posibilă crimă urmată de sinucidere

O fată de 17 ani şi un tânăr de 24 de ani au fost găsiţi morţi, în noaptea de luni spre marţi, într-o gospodărie din comuna Mica, judeţul Mureş. Anchetatorii consideră că este posibil ca băiatul să se fi sinucis după ce a comis o crimă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2248 afișări
Imaginea articolului O adolescentă şi un tânăr, găsiţi morţi într-o gospodărie din Mureş. Anchetatorii iau în calcul o posibilă crimă urmată de sinucidere

O adolescentă şi un tânăr, găsiţi morţi, într-o gospodărie din Mureş. Anchetatorii iau în calcul o posibilă crimă urmată de sinucidere

Potrivit unui comunicat transmis, marţi, de Poliţia Mureş, printr-un apel la 112 s-a anunţat că într-un imobil din comuna Mica se află o persoană moartă.

”La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, care, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Tribunalului Mureş, a efectuat cercetarea locului faptei şi a stabilit că în imobil se află decedată o tânără, de 17 ani, care prezenta leziuni la nivelul gâtului. Cu ocazia verificărilor efectuate, a fost identificat într-o anexă a gospodăriei şi cadavrul unui tânăr de 24 de ani, ce prezenta leziunile specifice ale unei asfixii mecanice prin spânzurare”, arată Poliţia Mureş.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că se ia în calcul varianta unei crime urmate de o sinucidere, însă cercetările sunt în derulare.

Se presupune că între cei doi a avut loc o ceartă, iar băiatul ar fi înjunghiat-o pe fată după care şi-ar fi pus capăt zilelor spânzurându-se.

Cercetările sunt continuate de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor şi ucidere din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici