O aeronavă a aterizat de urgenţă la Constanţa după ce unui pasager i s-a făcut rău

O aeronavă a companiei Lufhansa care plecase de la Tbilisi cu destinaţia Munchen a aterizat de urgenţă, vineri dimineaţă, pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu din judeţul Constanţa, după ce unui pasager i s-a făcut rău, bărbatul fiind preluat de o ambulanţă şi dus la spital.

20 afișări
Imaginea articolului O aeronavă a aterizat de urgenţă la Constanţa după ce unui pasager i s-a făcut rău

O aeronavă a aterizat de urgenţă la Constanţa după ce unui pasager i s-a făcut rău (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu, incidentul s-a petrecut în jurul orei 6.38, când o aeronavă a companiei Lufthansa care se deplasa de la Tbilisi (Georgia) spre Munchen (Germania), având 89 de pasageri la bord, a trebuit să aterizeze de urgenţă pe aeroportul constănţean din cauza unui pasager care acuza dureri în piept.

După aterizare, pasagerului i s-a acordat primul ajutor de către medicii de pe aeroport, starea sa fiind stabilizată.

Bărbatul a fost diagnosticat cu angină pectorală, fiind preluat ulterior de către o ambulanţă şi dus la Spitalul Clinic de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii.

Aeronava va rămâne la Constanţa timp de mai multe ore întrucât piloţii şi-au depăşit norma de zbor.

Cei 88 de pasageri au fost preluaţi de autocare şi duşi la un hotel de patru stele din municipiul Constanţa, conform surselor citate. Pasagerii vor rămâne cazaţi la Constanţa până când compania Lufhansa va decide un nou orar de zbor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici