O altă persoană a murit din cauza viiturilor. Victima este din judeţul Vâlcea

Un bărbat de 38 de ani din comuna vâlceană Stoeneşti a fost dat dispărut în urma viiturilor, fiind căutat câteva ore de către autorităţi. Bărbatul din localitatea Merişani (Argeş) a fost găsit mort, fiind a doua persoană decedată în acest judeţ în urma inundaţiilor,.

411 afișări
Imaginea articolului O altă persoană a murit din cauza viiturilor. Victima este din judeţul Vâlcea

O altă persoană a fost dată dispărută în urma viiturilor. Victima este din judeţul Vâlcea

Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Argeş, bărbatul a fost găsit marţi seară, după ce a fost căutat timp de câteva ore.

Bărbatul a fost dat dispărut marţi după-amiază, după ce a fost luat de o viitură pe pârâul Merişani din localitatea cu acelaşi nume.

Aceasta este a doua persoană decedată în urma viiturilor din judeţul Argeş.

Marţi după-amiază, un bătrân de 71 de ani din localitatea Vedea a fost luat de ape în timp ce se afla într-o căruţă.

De asemenea, potrivit ultimelor informaţii furnizate, marţi seară, de Poliţia Vâlcea, trei sate sunt izolate în zona Păuşeşti, după ce un drum comunal a fost distrus de ape. Şi drumul judeţean 703, care face legătura între localităţile Racoviţa şi Perişani, este blocat din cauza aluviunilor.

Marţi seară, pompierii din Vâlcea au intervenit şi în zona localităţii Suteşti, unde două persoane şi 24 de animale au rămas izolate pe o insuliţă formată pe râul Pesceana.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu, oamenii şi animalele au fost salvaţi de pompieri, care i-au adus la mal cu ajutorul unor cordeline.

Ministerul Afacerilor Interne a anunţat că peste 1.600 de angajaţi ai MAI intervin, marţi, cu 400 de autospeciale pentru salvarea persoanelor din cele zece judeţe afectate de inundaţii: Alba, Argeş, Caraş-Severin, Dâmboviţa, Dolj, Gorj, Olt, Prahova, Teleorman şi Vâlcea.

Cele mai afectate judeţe sunt Gorj, Vâlcea şi Argeş, unde au fost evacuate sute de persoane, pentru recuperarea acestora intervenind şi elicoptere ale MAI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici