O altă tânără rănită în clubul Colectiv a murit în Germania, numărul celor decedaţi a ajuns la 58

O altă tânără rănită în incendiul din clubul Colectiv a murit, vineri, la o clinică din Germania, unde a fost transferată în urmă cu aproape două săptămâni, de la un spital din Capitală, numărul celor care şi-au pierdut viaţa ajungând la 58, la trei săptămâni de la producerea tragediei.

19452 afișări
Imaginea articolului O altă tânără rănită în clubul Colectiv a murit în Germania, numărul celor decedaţi a ajuns la 58

O altă tânără rănită în clubul Colectiv a murit în Germania, numărul celor decedaţi a ajuns la 58

Andreea Ştefan, de 28 de ani, din Râmnicu Vâlcea, fusese operată de către medicii din oraşul Bochum săptămâna trecută, pentru a i se pune grefe de piele.

Tânăra a fost internată pe 30 octombrie, în noaptea incendiului din Colectiv, la Spitalul "Sfântul Ioan” din Bucureşti, în stare critică, cu arsuri pe jumătate din suprafaţa corpului şi cu arsuri grave ale căilor respiratorii,

În seara de 8 noiemebrie, fata a fost transferată la Clinica pentru Chirurgie Plastică şi Răniţi cu Arsuri Grave, din oraşul Bochum, Germania, iar ulterior a fost operată de către medicii germani pentru a i se pune grefe de piele, potrivit unei postări din 12 noiembrie, de pe site-ul în liniedreapta.net.

"Andreea Ştefan a fost operată de medicii germani la începutul acestei săptămâni (n.r. - în săptămâna 9 - 15 noiembrie) pentru a i se pune grefe de piele. Pentru ea urmează acum o perioadă destul de lungă de recuperare în care este vital să nu apară infecţii. Andreea este în continuare intubată, dar partea respiratorie evoluează bine", se arăta în postarea din 12 noiembrie de pe site-ul inliniedreapta.net.

Rude şi apropiaţi ai Andreei Ştefan au făcut apel, în repetate rânduri, pe reţeaua de socializare şi pe site-ul inliniedreapta.net, la toate persoanele care doreau şi puteau să contribuie cu sume de bani pentru recuperarea tinerei, în acest sens pe numele tatălui fetei, Coriolan Ştefan, fiind deschis un cont pentru donaţii.

Andreea Ştefan locuia în Bucureşti şi, din anul 2012, lucra ca HR Administrator la Accenture România.

Potrivit informaţiilor de pe profiul de Facebook al Andreei Stefan, înainte de a lucra la compania Accenture România, aceasta a lucrat la Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii (FNGCIMM), unde a fost Business Analyst.

Andreea Ştefan a absolvit Facultatea de Administraţie Publică a Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative, din Bucureşti.

Conform profilului de Facebook, Andreea Ştefan era iubitoare de pisici, dovadă fiind numeroasele postări cu feline, dintre care unele îi aparţineau.

Tânăra de 28 de ani avea, potrivit informaţiilor de pe pagina sa de Facebook, o relaţie cu Marvin Nicodemus, din Frankfurt ,Germania, pe care cei doi au anunţat-o reţeaua de socializare în 24 aprilie 2015.

La spitale din Germania au ajuns cinci răniţi din Colectiv, trei au plecat pe cont propriu, printre care şi un cetăţean german, iar alte două, printre care şi Loredana Dărăscu, au fost transferate din spitale din Capitală. Loredana Dărăscu a murit în 13 noiembrie, la clinica din Germania.

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. În trei săptămâni de la tragedie au decedat alte 31 de persoane, numărul victimelor ajungând, vineri, la 58.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost rănite şi internate în spitale din Capitală. Dintre acestea, 39 au fost transportate spre unităţi sanitare din străinătate, însă zece au decedat, trei în Marea Britanie, unul în Israel, doi în Olanda, unul în drum spre Elveţia, unul în Franţa şi doi în Germania.

În spitalele din Bucureşti mai sunt internate 44 de persoane rănite în incendiul din Colectiv, dintre 11 în stare critică sau gravă.

TRAGEDIA de la Colectiv: Cine sunt cele 58 de victime care au murit în urma incendiului. Artişti, jurnalişti, olimpici şi studenţi străini, printre cei dispăruţi - GALERIE FOTO

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici