O alunecare de teren s-a produs într-un sat din Vâlcea. Patru gospodării sunt în pericol

  • Patru gospodării din Vâlcea sunt în pericol din cauza unei alunecări de teren.
  • Persoanele au fost evacuate de autorităţi, iar ulterior salvatorii au scos din gospodării animalele şi bunurile valoroase.
998 afișări
Imaginea articolului O alunecare de teren s-a produs într-un sat din Vâlcea. Patru gospodării sunt în pericol

Sursa foto: Mediafaxfoto

Potrivit ISU Vâlcea, alunecarea de teren a avut loc miercuri, în comuna Roşiile, sat Cherăşti.

Aceasta pune în pericol patru gospodării ale populaţiei, dintre care trei gospodării sunt locuite şi una este nelocuită.

În cele trei gospodării se aflau patru persoane care au fost evacuate de autorităţile locale, acestea fiind în afara oricărui pericol.

La faţa locului intervin numeroase forţe si mijloace. Din partea ISUJ Vâlcea sunt şase autospeciale cu trei ofiţeri şi 23 subofiţeri, de la IPJ Vâlcea participă o autospecială şi trei agenţi de poliţie, de la IJJ Vâlcea sunt două autospeciale cu un ofiţer şi 14 subofiteri, iar din partea CLSU Roşiile sunt două autoturisme cu şase membri CLSU şi 10 membri SVSU.

În acest moment se desfăşoară acţiuni de evacuare a animalelor şi a bunurilor materiale din gospodăriile afectate şi de transportare a acestora în locurile stabilite de către autorităţile locale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici