O angajată a DGASPC Dolj a fost diagnosticată cu COVID-19. A luat boala de la soţul ei, poliţist

  • Trei angajaţi ai DGASPC Dolj sunt izolaţi la domiciliu, după ce o angajaţă a fost confirmată cu COVID-19
  • Peste 600 de angajaţi ai DGASPC Dolj vor fi testaţi pentru COVID-19
  • 323 persoane sunt izolate la muncă în centre reidenţiale din Dolj
2862 afișări
Imaginea articolului O angajată a DGASPC Dolj a fost diagnosticată cu COVID-19. A luat boala de la soţul ei, poliţist

O angajată a DGASPC Dolj diagnosticată cu COVID-19. A luat boala de la soţul ei, poliţist

O angajată a DGASPC Dolj a fost confirmată cu COVID-19. Femeia a luat boala de la soţul ei, poliţist, internat în spital în urmă cu câteva zile. Autorităţile au decis ca toţi cei peste 600 de anagajaţi ai DGASPC Dolj să fie testaţi pentru noul coronavirus.

Femeia a fost testată după ce soţul ei, poliţist, a fost confirmat cu COVID-19. Ambii sunt internaţi în Spitalul de Boli Infecţioase Craiova.

Potrivit autorităţilor, angajata Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dolj lucrează în birou alături de alte 7 persoane, însă doar trei oameni au intrat în contact direct cu aceasta. Toţi sunt izolaţi la domiciliu şi sunt monitorizaţi de medicii de familie.

Peste şase sute de angajaţi ai DGASPC Dolj vor fi testaţi pentru COVID-19. Aproximativ jumătate dintre ei se află acum izolaţi la locul de muncă.

„Conducerea DGASPC Dolj în colaborare cu reprezentanţii DSP Dolj au stabilit ca 323 persoane care sunt în izolare la locul de muncă, în centrele rezidenţiale, să fie testate cu ajutorul medicilor din cadrul unităţii şi care au fost instruiţi în acest sens de specialiştii epidemiologi. De asemenea, în data de 9 mai, alte peste 300 de persoane din cadrul DGASPC Dolj, care urmează a intra în izolare la locul de muncă, vor fi testate pentru SARS-COV2”, anunţă reprezentanţii Prefecturii Dolj.

Joi, în Dolj, numărul total al persoanelor diagnosticate cu COVID -19 a ajuns la 116. 28 dintre acestea sunt jandarmi de la Gruparea Mobilă Craiova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici