O angajată a unui oficiu poştal din Craiova a căzut în gol, de la patru metri, în casa liftului

O femeie în vârstă de 54 de ani, angajată a unui oficiu poştal din Craiova, a căzut în gol de la aproximativ patru metri în casa liftului unităţii unde lucrează, fiind transportată la Spitalul de Urgenţă din municipiu.

146 afișări
Imaginea articolului O angajată a unui oficiu poştal din Craiova a căzut în gol, de la patru metri, în casa liftului

O angajată a unui oficiu poştal din Craiova a căzut în gol, de la patru metri, în casa liftului (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Accidentul a avut loc în jurul orei 16.10, în clădirea Oficiului Poştal de tranzit din zona Gării din municipiul Craiova.

Din primele cercetări a reieşit că femeia de 54 de ani, care se afla la parterul clădirii, a chemat liftul, iar când a deschis uşile să urce în cabină a păşit în gol, căzând în casa liftului de la o înălţime de patru metri.

La faţa locului au ajuns echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj şi ale SMURD, dar şi angajaţii Poliţiei.

"Este vorba de o femeie de 54 de ani care a căzut în gol de la o distanţă de aproximativ patru metri. O echipă operativă de la Secţia 4 Poliţie s-a deplasat la faţa locului şi a constatat accidentul. Au fost alertaţi, de asemenea, reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Dolj, întrucât femeia era angajată a instituţiei respective şi din primele cercetări se pare că este vorba de un accident de muncă", a declarat Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt Poliţiei Judeţene Dolj.

Femeia a fost transportată la Spitalul de Urgenţă din Craiova, starea ei fiind stabilă.

"Am preluat o femeie de 54 de ani, conştientă, dar care acuza dureri la picioare în urma unei căderi în gol de la aproximativ patru metri. Victima a fost transportată la Spitalul de Urgenţă din Craiova", a declarat Florin Cocoşilă, purtătorul de cuvânt ISU Dolj.

Reprezentanţii Oficiului Poştal nu au făcut nicio declaraţie cu privire la accident.

Femeia era angajată de aproximativ 20 de ani în cadrul oficiului poştal. Clădirea în care a avut loc accidentul este veche şi are trei etaje.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici