O animatoare socio-educativă îi învaţă pe profesori cum să le ridice dispoziţia elevilor din online

  • Învăţatul online îi poate face pe cei mici să devină monotoni
  • Profesorii şi educatorii plătesc pentru un bilet 50 de lei
  • Ilioara Arbune, animator socio-educativ: O să îi şi energizăm pe cei mici şi vom putea începe aşa o zi de predare online
208 afișări
Imaginea articolului O animatoare socio-educativă îi învaţă pe profesori cum să le ridice dispoziţia elevilor din online

O animatoare socio-educativă îi învaţă pe profesori cum să le ridice dispoziţia elevilor din online

Ilioara e animator socio-educativ de mai bine de 10 ani. A organizat mii de petreceri pentru copii de-a lungul timpului. Pandemia i-a schimbat însă perspectivele. A organizat în perioada stării de urgenţă petreceri aniversare online, a facut şi ateliere de joacă pentru cei mici.

Acum, cu şcoala online, s-a gândit să facă un atelier pentru profesori unde aceştia vor învăţa cum să îi atragă rapid, prin diverse jocuri de mişcare, pe copii. Sunt activităţi pe care le pot folosi atunci când predau online. Aşa elevii vor ieşi din starea de monotonie din faţa calculatorului.

Ilioara Arbune, animator socio-educativ cu experienţă & organizator atelier: O să îi şi energizăm pe cei mici şi vom putea începe aşa o zi de predare online. E de fapt un atelier în care o să ne jucăm. Atelierul e despre jocuri şi alte idei pe care ei le pot face în timp ce predau online. Cu acest atelier practic le şi produc un click profesorilor. Vor pleca cu foarte multe jocuri pe care le vor testa de luni încolo, în momentul predării online. Probabil va exista un ulterior atelier pentru părinţi.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici