O asistentă medicală a fost filmată în timp ce brusca un bebeluş născut cu paralizie. ATENŢIE! Imagini violente explicite | VIDEO

Un bebeluş născut cu paralizie şi abandonat în spital a fost bruscat de asistenta medicală care îl hrănea, scena fiind filmată de mama unui alt copil internat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte şi postată pe Facebook. Conducerea unităţii vrea să o concedieze pe femeie.

2876 afișări
Imaginea articolului O asistentă medicală a fost filmată în timp ce brusca un bebeluş născut cu paralizie. ATENŢIE! Imagini violente explicite | VIDEO

O asistentă medicală a fost filmată în timp ce brusca un bebeluş născut cu paralizie. ATENŢIE! Imagini violente explicte | VIDEO

UPDATE: Asistenta medicală filmată în timp ce brusca un bebeluş cu paralizie, concediată

Asistenta medicală care a fost filmată în timp ce brusca un bebeluş născut cu paralizie, abandonat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, a fost concediată, marţi, pe numele ei fiind deschis şi un dosar penal, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, Claudiu Dumitrescu, a declarat, marţi seara, corespondentului MEDIAFAX, că în urma discuţiilor din Comisia de Disciplină s-a luat decizia ca asistenta care a bruscat bebeluşul cu paralizie, abandonat la naştere în secţia de Pediatrie, să fie concediată.

“S-a decis desfacerea contractului de muncă, de miercuri. Ea era angajată pe perioadă determinată dar nu expirase contractul”, a declarat Dumitrescu.

Surse medicale au declarat, pentru MEDIAFAX, că în faţa Comisiei de Disciplină asistenta a recunoscut că ea este cea din imagine, dar nu a considerat că s-a purtat necorespunzător.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului după ce s-au autosesizat, în urma imaginilor postate pe Facebook. Femeia a fost audiată şi este cercetată în stare de libertate.

„Efectuăm cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului”, a declarat Alexandru Ciurea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa.

Pe imaginile postate pe Facebook de mama unui copil internat se vede cum o asistentă medicală bruschează un bebeluş pe care îl hrănea. Când acesta încearcă să se mişte, asistenta îl trânteşte în pătuţ.

ATENŢIE! Imagini video cu puternic impact emoţional. Violenţă explicită în PAGINA 2

Citește mai departe:

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Citește mai departe:

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici