O autocisternă încărcată cu ulei de rapiţă a căzut în Dunăre, la Călăraşi | FOTO

O autocisternă încărcată cu ulei de rapiţă a traversat, vineri, Dunărea, către Chiciu, judeţul Călăraşi, şi când a ajuns la mal a căzut în apele fluviului. Nu s-au înregistrat victime, transmite corespondentul MEDIAFAX.

256 afișări
Imaginea articolului O autocisternă încărcată cu ulei de rapiţă a căzut în Dunăre, la Călăraşi | FOTO

O autocisternă încărcată cu ulei de rapiţă a căzut în Dunăre, la Călăraşi | FOTO

Reprezentanţii ISU Călăraşi au declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că autocisterna are cinci compartimente, dar numai trei conţineau ulei, celelalte fiind goale.

Remorcherul a reuşit să prindă cisterna cu nişte cabluri, fiind adusă către mal, la un kilometru aval de locul în care căzuse în apă. Vanele nu s-au deschis, astfel că nu există pericol mare de poluare.

Deocamdată nu se ştie din ce motiv a căzut autocisterna, însă cel mai probabil aceasta nu fusese asigurată de către şofer.

În urma incidentului nu a fost nimeni rănit, pentru că şoferul nu se afla în cabină

Cisterna nu încurcă traficul fluvial şi nici trecerea cu feribotul în zonă.

Incidentul este cercetat de poliţiştii din Călăraşi şi de Căpitănia Zonală.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici