O bancă pusă la peste 2500 de metri, pe Vârful Călţun din Munţii Făgăraş, a împărţit opinia publică două: PRO sau CONTRA

La peste 2.500 de metri, pe vârful Călţun, din Munţii Făgăraş, a fost adusă o bancă, de unde poate fi admirat Vârful Moldoveanu. Reacţiile celor care au văzut banca sau imaginile apărute în spaţiul public sunt şi pro, şi contra.

3237 afișări
Imaginea articolului O bancă pusă la peste 2500 de metri, pe Vârful Călţun din Munţii Făgăraş, a împărţit opinia publică două: PRO sau CONTRA

Bancă la peste 2.500 de metri, pe Vârful Călţun, din Munţii Făgăraş. Subiectul a părţit opinia publică în pro şi contra

Un turist din Piteşti a postat, pe Facebook, imagini cu banca amplasată la 2.505 metri, pe Vârful Călţun.

„Pe Cornul Călţunului o familie din Sibiu (care a dorit să rămână anonimă şi fără poze cu ei postate) mi-a schimbat ziua. A montat o bancă în Vf. Cornul Călţunului, să te poţi odihni şi admira Vf. Moldoveanu. Am avut ocazia să stau printre primii pe ea. Până când ajungeţi să vedeţi şi dvs, am pus câteva poze să ştiţi că nu e glumă! Respectul meu!”, spune Constantin Voicu, în grupul de Facebook unde sunt promovate traseele turistice din Munţii Făgăraş.

Postarea sa a provocat foarte multe reacţii în mediul online, unele prin care cei care au montat banca sunt lăudaţi, altele în care sunt blamaţi.

„De ce ai avea nevoie de o bancă în natură? Unde mai este farmecul de a sta în şezut sau pe spate şi de a admira peisajul? Frumoasă iniţiativă, dar hai să lăsăm locurile naturii libere”, spune un internaut.

„Problema e că nu dă nici bine. E pusă fără niciun simt estetic”, scrie altul.

„Ăştia de vă daţi cu părerea, mai mergeţi şi prin alte părţi să vedeţi ce frumos e când te uiţi la un răsărit de pe o banca aşezată la o belvedere. Poate că a fost montată cu acordul organelor competente. Face cineva un bine şi repede săriţi că e urâtă, că nu e bine, că au distrus natura. Să vă fie ruşine, voi nu faceţi nimic în afară să staţi şi să tastaţi din pat. Felicitări celor cu iniţiativă, nu e uşor să cari o bancă la o asemenea altitudine, dar unii ne arată că se poate şi încep să mai venim şi noi de acasă! Hai să nu mai daă cu hate... dacă consideri ca eşti mai bun fă şi tu ceva, dar începe cu tine Cărări line vă doresc!”, spune un alt internaut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici