O bătaie între opt eleve, pe o stradă din Fălticeni, a fost filmată. Scene şocante | VIDEO

  • Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, două dintre eleve au fost victime, iar „bătăuşele” au fost în număr de şase.
  • O secvenţă din altercaţie a fost filmată de martori şi postată pe Facebook.
  • În imagini se vede cum o elevă este trântită la pământ, lovită cu pumnii şi picioarele şi trasă de păr de mai multe colege.
2993 afișări

O bătaie cu pumnii şi picioarele între opt eleve, pe o stradă din oraşul Fălticeni, judeţul Suceava, a fost filmată şi postată pe Facebook, iar poliţiştii s-au sesizat şi au deschis, joi, un dosar penal.

Incidentul a avut loc în cursul zilei de miercuri, în faţa fostului cinematograf „Doina” din oraşul Fălticeni, când mai multe eleve care învaţă la Colegiul „Vasile Lovinescu” s-au luat la bătaie.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, două dintre eleve au fost victime, iar „bătăuşele” au fost în număr de şase.

O secvenţă din altercaţie a fost filmată de martori şi postată pe Facebook.

În imagini se vede cum o elevă este trântită la pământ, lovită cu pumnii şi picioarele şi trasă de păr de mai multe colege.

Astfel, în urma imaginilor apărute în spaţiul public, poliţiştii s-au sesizat, joi, şi au chemat la audieri toate persoanele implicate.

„În cauză a fost întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violenţe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu.

Potrivit conducerii Inspectoratului Şcolar General Suceava, fiind vorba despre un conflict care nu a fost în zona unei şcoli, la nivelul Inspectoratului nu se vor lua măsuri şi se va aştepta ancheta poliţiştilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici