O bătrână a căzut de la etajul şapte al unui bloc din centrul Capitalei

O bătrână care a căzut, joi seară, de la etajul şapte al unui bloc de pe strada Gerotta din Capitală a murit în ambulanţă, la scurt timp după ce a fost preluată de echipajul SMURD, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, medicul Bogdan Opriţa.

18 afișări
Imaginea articolului O bătrână a căzut de la etajul şapte al unui bloc din centrul Capitalei

O bătrână a căzut de la etajul şapte al unui bloc din centrul Capitalei

Femeia a fost resuscitată timp de o oră, în stradă, de echipajele SMURD venite la faţa locului.

Bogdan Opriţa a spus că bătrâna a murit în timp ce era transportată, cu ambulanţa SMURD, spre Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.

Bătrâna, în vârstă de 88 de ani, a căzut de la etajul şapte al unui bloc de pe strada Gerotta din Capitală, aflată în apropierea Teatrului Naţional.

În apartamentul de unde a căzut bătrâna mai era o femeie, care a declarat că nu a văzut ce s-a întâmplat. Aceasta a spus că o lăsase pe bătrână la televizor, într-o cameră a apartamentului.

La faţa locului au venit două ambulanţe SMURD şi un echipaj de poliţie. Circulaţia rutieră pe strada Gerotta a fost oprită timp de o oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici