O bătrână de 87 de ani a murit în urma unui incendiu provocat de un coş de fum necurăţat

O femeie de 87 de ani a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă în Bacău, în urma unui incendiu izbucnit în casa ei. În urma incendiului a suferit arsuri şi un bărbat de 52 de ani.

339 afișări
Imaginea articolului O bătrână de 87 de ani a murit în urma unui incendiu provocat de un coş de fum necurăţat

O bătrână de 87 de ani a murit în urma unui incendiu provocat de un coş de fum necurăţat

Potrivit ISU Bacău, pompierii au fost anunţaţi la miezul nopţii în legătură cu producerea unui incendiu la o casă din comuna Gioseni.

Ajunşi la faţa locului, salvatorii au constatat că un bărbat de 52 de ani era rănit, cu arsuri de gradul II la braţe şi faţă. De asemenea, o femeie în vârstă de 87 de ani a murit.

Din casă au ars 70 de metri pătraţi, iar incendiul a izbucnit din cauza unui coş de fum necurăţat.

 

 

 

Taguri:
incendiu,
victime,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici