O bătrână de 91 de ani susţine că familia care o îngrijeşte a încercat să o otrăvească. Substanţa pe care ar fi folosit-o, potrivit femeii

O femeie în vârstă de 91 de ani, internată în spitalul din Arad, a reclamat că familia care o îngrijeşte a încercat să o otrăvească, aceasta găsind mercur într-o farfurie cu mâncare. Procurorii au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1151 afișări
Imaginea articolului O bătrână de 91 de ani susţine că familia care o îngrijeşte a încercat să o otrăvească. Substanţa pe care ar fi folosit-o, potrivit femeii

O bătrână de 91 de ani a reclamat că familia care o îngrijeşte a încercat să o otrăvească. Substanţa pe care ar fi folosit-o, potrivit femeii

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, un dosar de cercetare penală “in rem” a fost deschis, la începutul acestei săptămâni, pentru tentativă de omor şi trafic de substanţe sau produse toxice, după ce o femeie în vârstă de 91 de ani, din localitatea Gurahonţ, a reclamat că a fost otrăvită de către familia care o îngrijeşte.

Conform anchetatorilor, în urmă cu patru zile, poliţiştii din oraşul Sebiş au fost sesizaţi de către femeia de 91 de ani cu privire la faptul că după ce a luat cina, a găsit în farfuria cu mâncare particule de mercur.

Femeia se afla în îngrijirea unei familii în mod legal, fiind întocmit un contract de întreţinere la notar, şi le-a spus poliţiştilor că îi bănuieşte pe soţul şi soţia care au grijă de ea că ar fi încercat să o omoare.

Imediat după incident, bătrâna a fost transportată la Spitalul Judeţean Arad, pentru recoltarea de probe biologice, pentru a se stabili dacă are mercur în sânge, urmând să fie externată în această săptămână.

De asemenea, substanţa din farfurie a fost trimisă la un laborator, pentru a se stabili dacă este mercur.

Oamenii legii nu exclud nici varianta ca bătrâna să-şi fi pus singură mercur în farfurie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici