O bătrână din Curtea de Argeş a murit după ce a fost lovită de un utilaj de deszăpezire. Vehiculul dădea cu spatele

O femeie în vârstă de 69 de ani a murit, miercuri, după ce a fost lovită de un utilaj de deszăpezire al cărui şofer dădea cu spatele, în Curtea de Argeş. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

574 afișări
Imaginea articolului O bătrână din Curtea de Argeş a murit după ce a fost lovită de un utilaj de deszăpezire. Vehiculul dădea cu spatele

O bătrână dinCurtea de Argeş a murit după ce a fost lovită de un utilaj de deszăpezire. Vehiculul dădea cu spatele

Reprezentanţii Poliţiei Argeş au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că accidentul s-a produs în Curtea de Argeş, în apropierea autogării.

Un utilaj care deszăpezea o parcare a lovit o femeie. Victima, în vârstă de 69 de ani, a murit.

„Şoferul utilajului de deszăpezire, un buldoexcavator, a lovit femeia în timp ce dădea cu spatele. Nu se ştie deocamdată a cui este vina, aceasta urmând a fi stabilită la finalul cercetărilor”, au spus reprezentanţii Poliţiei Argeş.

Potrivit anchetatorilor, femeia, care era din Arefu, mergea spre autogară.

Utilajul de deszăpezire este al administraţiei publice locale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici