O călugăriţă de la o mănăstire din Vaslui a dat de 11 ori examen pentru permisul auto

O călugăriţă de la o mănăstire din judeţul Vaslui s-a prezentat de 11 ori la proba practică de traseu a examenului pentru obţinerea permisului de conducere, femeia fiind nevoită să facă o sută de ore de practică la o şcoală de şoferi, în final ea reuşind să obţină documentul.

360 afișări
Imaginea articolului O călugăriţă de la o mănăstire din Vaslui a dat de 11 ori examen pentru permisul auto

O călugăriţă de la o mănăstire din Vaslui a dat de 11 ori examen pentru permisul auto (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Deşi a obţinut punctaje foarte bune la proba teoretică, pe care a trecut-o de fiecare dată fără probleme, călugăriţa de la o mănăstire din judeţul Vaslui nu a reuşit să îl convingă pe poliţistul examinator că deţine şi cunoştinţele practice la parcurgerea traseului, obligatorii pentru obţinerea permisului.

Din acest motiv, femeia a fost nevoită să facă, în total, o sută de ore de practică la o şcoală de şoferi din Vaslui.

"Este de apreciat perseverenţa conducătoarei auto, care nu a renunţat la a se prezenta la examen până când nu a obţinut şi permisul de conducere. De fiecare dată când era declarată «respins», spunea că nu se lasă până când nu ia examenul, ceea ce, de altfel, s-a şi întâmplat”, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX şeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV), Dumitru Tăbăcaru.

Odată cu obţinerea permisului de conducere, stareţa mănăstirii unde convieţuieşte călugăriţa i-a încredinţat acesteia o autoutilitară, pe care femeia o conduce fără probleme în prezent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici