O cisternă a rămas SUSPENDATĂ pe marginea drumului, între Braşov şi Sighişoara

O cisternă a rămas suspendată, la marginea DN 13, între Braşov şi Sighişoara, miercuri, după ce şoferul a ajuns cu cabina în şanţ. Traficul rutier se desfăşoară alternativ pe câte un sens, transmite corespondentul MEDIAFAX.

6744 afișări
Imaginea articolului O cisternă a rămas SUSPENDATĂ pe marginea drumului, între Braşov şi Sighişoara

O cisternă a rămas SUSPENDATĂ pe marginea drumului, între Braşov şi Sighişoara

Cisterna care a rămas suspendată la marginea drumului este înmatriculată în judeţul Olt, iar şoferul, în vârstă de 47 de ani, este din Scorniceşti. Cisterna nu era încărcată.

„Şoferul (...), la km 37+500 m, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, capul tractor a ieşit în decor, în dreapta sensului de mers, iar cisterna a rămas supendată deasupra părţii carosabile. Conducătorul auto nu a fost rănit”, a declarat Alina Ivan, purtător de cuvânt IPJ Braşov.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul se desfăşoară alternativ, dirijat de poliţişti rutieri.

Şoferul va fi sancţionat contravenţional pentru neadaptarea vitezei la condiţiile de drum şi îi va fi retras certificatul de înmatriculare pentru motive tehnice, starea uneia dintre anvelope nefiind corespunzătoare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici