O cisternă cu benzină a luat foc la o staţie de carburanţi din Prahova

O cisternă cu benzină a luat foc, miercuri după-amiază, la o staţie de carburanţi din localitatea prahoveană Urlaţi, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă precizând că nu există victime, iar incendiul a fost localizat.

361 afișări
Imaginea articolului O cisternă cu benzină a luat foc la o staţie de carburanţi din Prahova

O cisternă cu benzină a luat foc la o staţie de carburanţi din Prahova (Imagine: Florin Buliga/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Marina Dinu, un magazin din incinta unei benzinării din oraşul prahovean Urlaţi a luat foc, miercuri după-amiază, din motive care nu au fost stabilite încă.

În primă fază, pompierii au fost anunţaţi că incendiul are loc la o cisternă încărcată cu benzină, însă ulterior reprezentanţii ISU Prahova au constatat că cisterna, care se afla în perimetrul benzinăriei, nu este afectată de foc, fiind îndepărtată de urgenţă din zonă.

Marina Dinu a precizat că incendiul a fost localizat şi că nu există pericol de explozie.

La ora transmiterii acestei ştiri, şapte echipaje de pompieri lucrează pentru stingerea incendiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici