O cisternă încărcată cu zece tone de motorină s-a răsturnat pe DN 17 C

O cisternă încărcată cu zece tone de motorină s-a răsturnat, luni dimineaţă, pe Drumul Naţional 17 C, la intrarea în satul bistriţean Dumitra..

13 afișări

Cisterna încărcată cu motorină, care venea dinspre Bistriţa, s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea drumului. Şoferul susţine că a pierdut controlul volanului din cauza unor probleme la sistemul de frânare, în momentul coborârii unei pante cu înclinare de 60 de grade.

Traficul a fost deblocat, după o oră şi jumătate, pe un sens, pe care se circulă alternativ.

Echipele de intervenţie au reuşit să mute cisterna de pe un sens de mers, însă aceasta nu a putut fi ridicată din şanţ de macaraua adusă la faţa locului.

În jurul orei 10.30 traficul a fost deblocat pe un sens, unde se circulă alternativ, însă echipele de intervenţie susţin că circulaţia va fi blocată din nou în totalitate în momentul în care la faţa locului va ajunge un alt utilaj care să ridice cisterna.

La faţa locului se află echipaje ale Poliţiei, Ambulanţei şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici