O cofetărie din Craiova a fost incendiată de către persoane necunoscute

O cofetărie din Craiova a fost incendiată, în noaptea de joi spre vineri, de către persoane necunoscute.

10098 afișări
Imaginea articolului O cofetărie din Craiova a fost incendiată de către persoane necunoscute

O cofetărie din Craiova a fost incendiată de către persoane necunoscute

Poliţistii din Craiova au fost sesizaţi cu privire la izbucnirea unui incendiu la o cofetărie din Craiova.

Pompierii au stins flăcările, iar poliţistii au stabilit că incendiul ar fi fost provocat intenţionat de două persoane, după ce iniţial acestea ar fi spart geamul exterior al localului.

„La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la tejghea, cu posibilitate de propagare la întreg interiorul spaţiului. În urma acestuia a ars o tejghea servire, vitrină frigorifică, cântar electronic şi casă de marcat. S-a degradat un frigider, mobilier, tavanul şi zugrăveala. Cauza probabilă de izbucnire a fost stabilită ca fiind o flacără (foc deschis în spaţii închise)”, anunţă pompierii.

Autorii nu au fost deocamdată identificaţi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici