O companie aeriană vrea să-i cântărească pe pasageri

Compania aeriană Air New Zealand va cântări pasagerii de pe cursele internaţionale, pentru a îmbunătăţi siguranţa zborurilor, potrivit Sky News.

2459 afișări
Imaginea articolului O companie aeriană vrea să-i cântărească pe pasageri

O companie aeriană vrea să-i cântărească pe pasageri

Călătorii care acceptă să fie cântăriţi vor contribui la creşterea siguranţei în timpul zborurilor, susţin reprezentanţii Air New Zealand

Călătorii sunt asiguraţi de companie că greutatea lor nu va fi afişată pentru a fi văzută de ceilalţi.

„Cântărim tot ceea ce se află în aeronavă, de la încărcătură, la mese, la bagajele din cală. Pentru clienţi, echipaj şi bagajele de cabină, folosim greutăţi medii, pe care le obţinem în urma realizării acestui studiu. Ştim că a urca pe cântar poate fi descurajant. Vrem să ne asigurăm clienţii că nu există niciun afişaj vizibil nicăieri. Nimeni nu vă poate vedea greutatea, nici măcar noi. Este complet anonimă. Este simplu, este voluntar şi, cântărindu-vă, ne veţi ajuta să zburaţi în siguranţă şi eficient, de fiecare dată", a declarat Alastair James, specialistul în îmbunătăţirea controlului încărcăturii la Air New Zealand.

Air New Zealand a declarat că are nevoie de cel puţin 10.000 de pasageri dispuşi să se cântărească. Procedura se va desfăşura la Aeroportul Internaţional Auckland în luna iunie. Sondajul este o cerinţă a Autorităţii Aviaţiei Civile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici