O companie din România face angajări. Ce spune şeful acesteia?

  • Economia ar trebui repornită cât mai repede pentru a se putea diminua impactul pandemiei, spune Vladimir Sterescu, country manager al CGS România
  • GCS România este principalul furnizor de servicii de outsourcing de pe piaţa autohtonă
  • CGS vrea să-şi crescă echipa cu 436 de angajaţi
497 afișări
Imaginea articolului O companie din România face angajări. Ce spune şeful acesteia?

O companie din România face angajări. Ce spune şeful acesteia?

Vladimir Sterescu, country manager al CGS România, subsidiara locală a companiei americane cu acelaşi nume, principalul furnizor de servicii de outsourcing de pe piaţa autohtonă, consideră că economia ar trebui repornită cât mai repede pentru a se putea diminua impactul generat de pandemia COVID-19.
 
„Faptul că o economie se opreşte nu este bine, iar lucrul acesta este cu atât mai puţin bun pentru România. Consider că economia ar trebui repornită cât mai repede. Nu credeam că va sta închisă o lună de zile”, a spus Vladimir Sterescu în cadrul emisiunea ZF Live.
 
El consideră că statul ar trebui să înceapă să se împrumute masiv în perioada imediat următoare, fonduri pe care ar trebui să le aloce unor planuri de investiţii pe termen lung, nu în plata salariilor.
 
„Observând evoluţia pieţei de capital de la Bucureşti, consider că este o perioadă bună în care statul ar putea să investească în companii strategice din sectoare precum industria farma, industria energetică”.
 
În context, Sterescu a anunţat că CGS vrea să-şi crescă echipa cu 436 de angajaţi, în contextul în care există încă cerere pe acest segment de piaţă, iar România dispune de o infrastructură bună de comunicaţii, care poate să ofere accesul rapid la munca de acasă, în comparaţie cu alte state ale lumii.
 
„Clienţi de-ai noştri, cu expunere mare în Asia, în ţări precum India şi Filipine, au fost grav afectaţi în ultima perioadă pentru că în acele regiuni nu există facilităţi de lucru de acasă. Infrastructura de comunicaţii din acele state, dar şi din unele ţări din Europa, nu este la fel de bună ca cea din România. De aceea, în ultimele trei săptămâni am primit comenzi ferme de a angaja peste 400 de oameni. Mai exact, în acest moment avem deshise 436 de poziţii noi“, a spus Vladimir Sterescu.
 
El menţionează că întregul proces de recrutare se desfăşoară de acasă, la fel şi lucrul angajaţilor, pe toată perioada restricţiilor impuse de pandemia de COVID-19. Compania funcţionează de o lună cu peste 90% dintre angajaţi în această variantă de lucru.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici