O companie ucraineană surprinde lumea cu ochelari eco-friendly, cu miros de cafea

  • O companie din Ucraina, Ochis, creează ochelari din zaţ de cafea.
  • Este ceva unic în lume, iar ucrainenii sunt mândri de invenţia lor.
151 afișări
Imaginea articolului O companie ucraineană surprinde lumea cu ochelari eco-friendly, cu miros de cafea

FOTO Ochis/Facebook

Zero-waste şi cu miros plăcut. Aşa sunt ochelarii cu care compania ucraineană se mândreşte.
 
Ideea este simplă, inovativă şi eco-friendly. Zaţul de cafea este amestecat cu uleiuri naturale pentru a forma un material rezistent la apă. 
 
Aşa că ochelarii, fie de vedere, sau de soare, miros a cafea timp de mai multe luni şi se decompun de 100 de ori mai repede decât cei din plastic.
 
Angajaţii companiei Ochis au rămas în Kiev şi continuă producţia de ochelari. „Poporul ucrainean şi natură ne inspiră să facem ceea ce iubim zilnic”, scriu reprezentanţii companiei pe pagina lor de Facebook. 
 
Ochis a luat parte, zilele acestea, la expoziţia Musée de la Lunette, din Franţa.

Angajaţii companiei se află în Kiev şi continuă producţia. „Poporul ucrainean şi natură ne inspiră să facem ceea ce iubim zilnic”, scriu reprezentanţii companiei pe pagina lor de Facebook. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici