O cursă Wizz Air de la Cluj-Napoca spre Londra a decolat cu o întârziere de 8 ore

O cursă a companiei low cost Wizz Air a decolat, luni după-amiază, de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca spre Londra, cu o întârziere de opt ore, cauzată de faptul că aeronava nu a putut ateriza la Cluj cu o seară înainte, din cauza ceţii, fiind direcţionată spre Timişoara.

53 afișări
Imaginea articolului O cursă Wizz Air de la Cluj-Napoca spre Londra a decolat cu o întârziere de 8 ore

O cursă Wizz Air de la Cluj-Napoca spre Londra a decolat cu o întârziere de 8 ore

Directorul Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca, David Ciceo, a declarat, luni, că aeronava trebuia să aterizeze la Cluj duminică seara, venind de la Barcelona, dar a fost redirecţionată spre Timişoara, din cauza ceţii de pe aeroportul clujean.

"Avionul a ajuns, luni, la Cluj-Napoca şi a decolat spre Londra la ora 14.34, în loc de 6.20", a spus Ciceo.

Potrivit acestuia, tot din cauza ceţii, o altă cursă Tarom, care trebuia să decoleze spre Bucureşti, luni, la ora 6.45, a plecat cu o întârziere de peste două ore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici