O fabrică de steaguri din judeţul Sibiu ar putea produce echipamente sanitare

Capişoane şi halate sanitare ar putea fi produse la o fabrică din Mârşa, judeţul Sibiu, specializată, în prezent, pe producţia de steaguri. Ministrul Sănătăţii Victor Costache a anunţat, miercuri, că astfel de produse pentru domeniul medical s-ar produce în Sibiu.

216 afișări
Imaginea articolului O fabrică de steaguri din judeţul Sibiu ar putea produce echipamente sanitare

O fabrică de steaguri din judeţul Sibiu ar putea produce echipamente sanitare

Alexandru Bălan, managerul fabricii din Mârşa, a declarat, miercuri, că a avut discuţii cu reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Sibiu pentru a produce obiecte vestimentare, însă, deocamdată, nu are material de lucru.

„Am purtat o discuţie la spitalul din Sibiu, dar şi cu alţi factori de decizie. Noi ne-am arătat disponibilitatea de a converti şi adapta o parte a producţiei noastre pentru obiecte vestimentare de protecţie pentru domeniul medical. Din păcate însă, până când vom putea începe o eventuală producţie de acest fel, mai avem de aşteptat, din cauza furnizorului de material, aflat momentan în imposibilitatea de a face faţă foarte repede comenzilor primite”, a spus Bălan.

Acesta a precizat că nu poate oferi un termen până la care ar putea produce capişoane şi halate pentru domeniul medical, dar că există „capacitate deplină de a face faţă şi acestei provocări”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici