O fată de 11 ani din comuna buzoiană Ţinteşti, dată în urmărire după ce a dispărut de la domiciliu

O fată de 11 ani din comuna buzoiană Ţinteşti, satul Maxenu, a fost dată în urmărire naţională, joi, după ce a plecat de la domiciliu, luni, şi nu a mai revenit acasă, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

206 afișări
Imaginea articolului O fată de 11 ani din comuna buzoiană Ţinteşti, dată în urmărire după ce a dispărut de la domiciliu

O fată de 11 ani din comuna buzoiană Ţinteşti, dată în urmărire după ce a dispărut de la domiciliu (Imagine: Diana Iurkiewicy/Mediafax Foto)

Joi, în jurul orei 15.00, poliţiştii Secţiei 4 de poliţie rurală Buzău au fost sesizaţi cu privire la faptul că minora Ioniţă Maria-Lucica, în vârstă de 11 ani, din comuna Ţinteşti, sat Maxenu, a plecat de la domiciliu, din ziua de 4 iunie şi nu a mai revenit, se precizează într-un comunicat remis MEDIAFAX de IGPR.

Imediat după primirea sesizării, a fost constituită echipa operativă formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Secţiei 4 de poliţie rurală Buzău şi un specialist criminalist şi au fost demarate activităţile specifice unor astfel de situaţii.

Din primele verificări efectuate de poliţişti a rezultat că minora a plecat luni de la domiciliu, având permisiunea mamei sale, către o stână din comuna Ţinteşti, unde lucrează tatăl său. Fata nu a ajuns la stână, ci s-a deplasat în comuna Racoviţeni, la domiciliul fratelui unui coleg de muncă al tatălui său. În prezent, minora nu se mai află nici la adresa respectivă, precizează poliţiştii.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Buzău - Compartimentul Urmăriri au solicitat darea în urmărire la nivel naţional a minorei şi continuă activităţile în vederea găsirii acesteia, se mai arată în comunicat.

Semnalmentele fetei sunt: aproximativ 1,50 metri înălţime, constituţie normală, păr lung blond, ochi verzi, prezintă pistrui.

În ziua în care a plecat de acasă, fata purta un tricou de culoare verde cu o fundă pe umărul drept, pantaloni trei sferturi negri cu pătrăţele de culoar mov şi pantofi maro.

Persoanele care pot da detalii ce pot ajuta la găsirea minorei sunt rugate să sune imediat la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici