O fată de 15 ani, lovită cu pumnii şi picioarele de trei colege de şcoală. Poliţia face anchetă

O fată de 15 ani a fost lovită cu pumnii şi picioarele de trei coleg de şcoală pe o stradă din Ploieşti. Poliţiştii au început o anchetă.

718 afișări
Imaginea articolului O fată de 15 ani, lovită cu pumnii şi picioarele de trei colege de şcoală. Poliţia face anchetă

O fată de 15 ani, lovită cu pumnii şi picioarele de trei colege de şcoală. Poliţia face anchetă

Potrivit IPJ Prahova, poliţiştii au fost sesizaţi miercuri despre faptul că pe o stradă din Ploieşti are loc un conflict între mai multe minore. Poliţişti deplasaţi la faţa locului au identificat fata agresată, celelalte plecând de la faţa locului înaintea sosirii echipajului de poliţie.

Au fost efectuate verificări în zona comiterii faptei, fără ca celelalte minore să fie depistate.

În urma altercaţiei, persoana vătămată nu a necesitat acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, fiind indrumată să se prezinte la poliţie împreună cu un reprezentat legal în vederea depunerii unei plângeri.

Ulterior, joi, la sediul poliţiei s-a prezentat fata împreună cu mama ei. Din verificări, a rezultat faptul că în timp ce se afla pe o stradă, între minora în vârstă de 15 ani şi alte 3 fete, eleve ale aceleiaşi unităţi de învăţământ, ar fi izbucnit un conflict în urma unor neînţelegeri.

Conflictul a degenerat, iat fata de 15 ani a fost agresată de celelalte minore, care ar fi lovit-o cu pumnii şi picioarele.

În urma cercetărilor, persoanele bănuite au fost identificate, urmând să fie audiate, pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici