O femeie a anunţat că într-o casă abandonată din Bârlad a găsit un cadavru în stare de putrefacţie

Un cadavru în stare avansată de putrefacţie al unui tânăr de 29 de ani a fost descoperit, miercuri, într-o locuinţă abandonată din Bârlad, femeia care a observat pe geam trupul bărbatului anunţând la numărul de urgenţă 112 că acesta nu are cap, poliţiştii stabilind însă că trupul era întreg.

401 afișări
Imaginea articolului O femeie a anunţat că într-o casă abandonată din Bârlad a găsit un cadavru în stare de putrefacţie

O femeie a anunţat că într-o casă abandonată din Bârlad a găsit un cadavru în stare de putrefacţie

Potrivit primelor cercetări desfăşurate de către poliţiştii vasluieni, descoperirea a fost făcută de către o femeie care, uitându-se din exterior pe geamul locuinţei abandonate unde venise să lucreze pământul din curte, a observat trupul unui bărbat întins pe jos, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Bârlădeanca a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat că pe podeaua casei respective se află cadavrul unui bărbat fără cap.

Mai multe echipe de poliţişti s-au deplasat la locuinţa indicată, în interior descoperind trupul în stare avansată de putrefacţie al unui bărbat.

"În urma cercetărilor desfăşurate, s-a constatat că respectivul cadavru aparţine unui tânăr de 29 de ani, care obişnuia să doarmă prin locuinţele abandonate. Trupul bărbatului era întreg, femeia care a sunat la 112 având impresia că este fără cap din unghiul din care a privit pe fereastră întrucât acesta era acoperit cu o căciulă", a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Cadavrul tânărului a fost ridicat de Serviciul de Medicină Legală Vaslui în vederea efectuării autopsiei pentru a se stabili cauza decesului. De asemenea, poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pentru moarte suspectă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici