O femeie a fost împuşcată din greşeală, la vânătoare - VIDEO

O femeie de 57 de ani care se afla duminică, lângă un lac din localitatea Rotbav, judeţul Braşov, a fost împuşcată cu alice, din greşeală, de un bărbat care ieşise la vânătoare de coţofene.

268 afișări
Imaginea articolului O femeie a fost împuşcată din greşeală, la vânătoare - VIDEO

O femeie a fost împuşcată din greşeală, la vânătoare

Potrivit poliţiştilor, S. Robert, în vârstă de 43 de ani, din Braşov, era la vânătoare de coţofene cu o puşcă cu alice. Bărbatul a tras după păsări, dar a greşit ţinta şi a rănit o femeie care se plimba pe lângă lac.

C. Aurica, în vârstă de 57 ani, a fost rănită la braţ şi la torace şi a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean Braşov, femeia aflându-se în afara oricărui pericol, a declarat comisarul şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Braşov.

"Astăzi, la ora 13.20, Dispeceratul IPJ Braşov a fost sesizat telefonic de un cetăţean, prin Serviciul 112,cu privire la faptul că, în zona Bălţii 3 din Rotbav, o persoană a fost împuşcată. Victima a fost transportată la spital, iar din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat faptul că bărbatul în cauză poseda arma respectiva în mod legal şi că a obţinut,de la autorităţile competente, o autorizaţie de vânătoare coţofene, valabilă pentru data de azi în zona bălţii respective", a spus Naghi.

Potrivit sursi citate, cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs evenimentul, urmând în funcţie de zilele de spitalizare şi de îngrijiri medicale de care va beneficia victima, să fie stabilită încadrarea juridică a infracţiunii din culpă săvârşită de braşovean.

Video: Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici