O femeie a murit, iar soţul ei a fost rănit după prăbuşirea unui zid

O femeie a murit şi soţul ei a ajuns la spital după ce zidul unei case pe care au încercat să o demoleze s-a prăbuşit asupra lor, în localitatea mehedinţeană Punghina.

1 afișare
Imaginea articolului O femeie a murit, iar soţul ei a fost rănit după prăbuşirea unui zid

O femeie a murit, iar soţul ei a fost rănit după prăbuşirea unui zid

Rinel Văduva (51 de ani) lucra, sâmbătă dimineaţa, împreună cu soţia sa, Angela (55 de ani), la demolarea unei case degradate a familiei preotului din sat, când o parte a zidului s-a prăbuşit asupra lor.

Bărbatul a declarat corespondentului MEDIAFAX că el a reuşit să se ferească, dar soţia sa a rămas strivită de lemnele din care era construită casa şi a decedat la câteva minute după ce vecinii au reuşit să o scoată. "Când a început să se mişte zidul eu am fugit, dar pe soţia mea a apucat-o zidul. Pe mine m-a prins doar la picioare şi nu pot să le mişc”, a spus Rinel Văduva.

Cei doi erau angajaţi cu ziua şi urmau să primească 30 de lei după ce terminau casa de demolat.

Cadavrul femeii a fost ridicat de Serviciul de Medicină Legală pentru a i se efectua necropsia, rezultat în funcţie de care Poliţia va deschide o anchetă, pentru a dispune soluţia legală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici