O femeie a murit şi alta este rănită grav după ce maşina lor a lovit o cisternă, în Prahova

O femeie în vârstă 51 de ani a murit şi alta este rănită grav, după ce maşina în care se aflau a lovit, vineri, o cisternă de 22 de tone goală, în Drăgăneşti, judeţul Prahova.

650 afișări
Imaginea articolului O femeie a murit şi alta este rănită grav după ce maşina lor a lovit o cisternă, în Prahova

O femeie a murit şi alta este rănită grav după ce maşina lor a lovit o cisternă, în Prahova

Potrivit reprezentanţilor ISU Prahiva, în urma impactului dintre cisternă şi maşină, în localitatea Drăgăneşti, o femeie a murit şi alta a fost rănită grav.

„În autoturism erau două femei, una de 48 ani şi una de 51 de ani. Femeia de 51 de ani a fost declarată decedată, iar cea de 48 ani are traumatism cranio-cerebral şi alte leziuni. Şoferul cisternei nu a suferit leziuni”, au transmis reprezentanţii ISU Prahova.

Sursa citată a precizat că cisterna de 22 de tone era goală, astfel că nu au fost necesare măsuri suplimentare de siguranţă.

Traficul în zona producerii accidentului este blocat, iar poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs evenimentul rutier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici