O femeie aflată la un proces de partaj a murit la Judecătoria Câmpulung

Unei femei de 66 de ani, aflată la un proces de partaj, i s-a făcut rău, miercuri dimineaţă, pe holurile Judecătoriei Câmpulung. Viaţa acesteia nu a putut fi salvată de echipajul medical sosit la faţa locului.

201 afișări
Imaginea articolului O femeie aflată la un proces de partaj a murit la Judecătoria Câmpulung

O femeie aflată la un proces de partaj a murit la Judecătoria Câmpulung

Purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, a declarat că echipajul SMURD a fost chemat la Judecătoria Câmpulung la o femeie aflată în stop cardio-respirator.

Medicii au declarat, însă, decesul, după ce au făcut manevre de resuscitare timp de 45 de minunte.

Potrivit Mădălinei Epure, femeia avea 66 de ani şi avea probleme cu inima, aflându-se sub tratament.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Câmpulung, Sanda Diaconescu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că femeia mersese, însoţită de un avocat, la un proces de partaj şi i s-a făcut rău când a ieşit din sala de judecată.

„Era persoană reclamantă într-un dosar de partaj. Era însoţită de avocat. Au solicitat termen pentru o înţelegere cu ceilalţi moştenitori, termen care s-a dat foarte repede. A ieşit din sală, iar pe hol i s-a făcut rău. Un angajat, care este şi voluntar SMURD, i-a acordat primul ajutor până la sosirea echipajului medical”, a declarat Diaconescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici