O femeie care purta hijab şi făcea ameninţări a fost împuşcată de poliţişti la metroul din Paris

O femeie care purta hijab şi făcea ameninţări a fost împuşcată de poliţişti la metroul din Paris. Femeia a fost dusă la spital în stare critică, potrivit Reuters.

1317 afișări
Imaginea articolului O femeie care purta hijab şi făcea ameninţări a fost împuşcată de poliţişti la metroul din Paris

O femeie care purta hijab şi făcea ameninţări a fost împuşcată de poliţişti la metroul din Paris

Incidentul a avut loc marţi. Poliţia a împuşcat o femeie care purta hijab într-o staţie de metrou din Paris, a anunţat BFM TV.

Martorii au spus că femeia se comporta într-un mod ameninţător.

„De teamă pentru propria lor siguranţă, agenţii de poliţie şi-au folosit armele", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei pentru Reuters.

Purtătorul de cuvânt nu a oferit detalii despre ameninţările lansate de femeie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici