O femeie de 60 de ani din Vaslui a fost înjunghiată mortal de concubinul ei. Poliţia, anunţată chiar de agresor

O femeie de 60 de ani din comuna Pădureni, judeţul Vaslui, a murit, duminică după-amiază, după ce a fost înjunghiată de concubinul ei.

2453 afișări
Imaginea articolului O femeie de 60 de ani din Vaslui a fost înjunghiată mortal de concubinul ei. Poliţia, anunţată chiar de agresor

O femeie de 60 de ani din Vaslui a fost înjunghiată mortal de concubinul ei

Potrivit IPJ Vaslui, incidentul a fost anunţat prin două apeluri la 112. Surse din cadrul anchetei susţin că unul dintre apeluri a fost făcut chiar de agresor, concubinul femeii, iar al doilea de pădurarul din comună.

„La ora 15.55, pe raza comunei Pădureni am avut două apeluri la 112 despre o femeie care a fost înjunghiată. A fost solicitată şi ambulanţa, s-a stabilit decesul", a declarat, pentru MEDIAFAX, Loredana Stavăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Dosarul urmează a fi preluat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui.

Cu câteva minute înaintea celor două apeluri, tot la 112, poliţiştii vasluieni au fost anunţaţi despre o altă înjunghiere.

„A fost un apel la ora 15.34, din localitatea Bălţaţi, comuna Tătărăni, despre faptul că un bărbat de 45 de ani a fost înjunghiat. La faţa locului a sosit ambulanţa, a fost preluat şi dus la Spitalul Huşi", a spus Loredana Stavăr.

Victima a avut, potrivit unor surse judiciare, un conflict cu un alt bărbat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu, bărbatul rănit este în acest moment la Spitalul din Huşi, de unde urmează să fie transportat cu un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă la o unitate medicală din Iaşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici