O femeie de 84 de ani, din Suceava, a fost violată şi tâlhărită de propriul ginere. Bărbatul a fost reţinut

  • O femeie de 84 de ani a fost violată şi tâlhărită de propriul ginere.
  • Incidentul s-a produs săptămâna trecută, dar victima a anunţat Poliţia zilele trecute.
  • Bărbatul a fost reţinut şi ar putea fi arestat preventiv.
390 afișări
Imaginea articolului O femeie de 84 de ani, din Suceava, a fost violată şi tâlhărită de propriul ginere. Bărbatul a fost reţinut

Suceava: O femeie de 84 de ani, violată şi tâlhărită de propriul ginere. Bărbatul a fost reţinut

Incidentul s-a produs pe 22 octombrie în comuna suceveană Valea Moldovei. O femeie în vârstă de 84 de ani ar fi fost violată, bătută şi tâlhărită chiar de ginerele ei, un bărbat de 52 de ani.

Victima a anunţat incidentul la Poliţia patru zile mai târziu, iar presupusul agresor a fost reţinut de poliţişti miercuri. El se află în arestul IPJ Suceava şi este cercetat într-un dosar penal de viol şi tâlhărie calificată.

Locuinţa suspectului din comuna Valea Moldovei a fost percheziţionată de poliţişti, în baza unui mandat emis de Judecătoria Gura Humorului. Joi, suspectul va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici