O femeie din Argeş a murit în timp ce lucra pe câmp. A fost găsită de familie

O femeie de 56 de ani a murit, sâmbătă, în timp ce muncea pe câmp. Ea a fost găsită de familie, transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş.

659 afișări
Imaginea articolului  O femeie din Argeş a murit în timp ce lucra pe câmp. A fost găsită de familie

O femeie din Argeş a murit în timp ce lucra pe câmp FOTO Alexandru Dobre/Mediafax

Paramedicii SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Bradu au fost solicitaţi să intervină în localitatea Răteşti la o femeie găsită în câmp. 

A fost vorba despre o femeie de 56 de ani, găsită decedată de către familie, au precizat eprezentanţii ISU Argeş.

„Este posibil ca decesul să îi fi fost provocat de unele afecţiuni medicale de natură cardiacă”, arată instituţia.

Femeia avea o grădină şi se ocupa de îngrijirea acesteia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici