O femeie din Braşov a născut acasă, echipajele ISU neputând ajunge la ea din cauza drumului înzăpezit

O femeie a născut acasă, în satul Măgurice, din judeţul Braşov, fiind asistată de mama ei, care a primit indicaţii la telefon de la medicul coordonator al ISU Braşov. Echipajele de salvare nu au reuşit să ajungă, marţi, la tânără din cauza drumului înzăpezit.

Urmărește
563 afișări
Imaginea articolului O femeie din Braşov a născut acasă, echipajele ISU neputând ajunge la ea din cauza drumului înzăpezit

O femeie din Braşov a născut acasă, echipajele ISU neputând ajunge la ea din cauza drumului înzăpezit

Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, a declarat că echipajele nu pot ajunge la tânăra care naşte, din cauza drumului greu accesibil, în zonă fiind strat gros de zăpadă.

„Medicul cooordonator din dispeceratul integrat ISU-SAJ i-a dat indicaţii prin telefon mamei tinerei cu privire la paşii pe care trebuie să-i urmeze atât persoana însărcinată, cât şi mama acesteia, care supraveghea naşterea”, a spus Sfreja.

Echipajele nu pot ajunge în satul Măguricea, comuna Moieciu de Jos, din cauza drumului greu accesibil.

O şenilată se deplasează spre locuinţa tinerei, pentru a prelua mama şi copilul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici