O femeie din Capitală a decedat după ce s-a aruncat de la etajul 7. Poliţia a deschis dosar penal

O femeie în vârstă de aproximativ 50 de ani a murit după ce, luni, s-a aruncat de la etajul şapte al unui bloc situat pe Calea Ferentari din Bucureşti, în cauză fiind deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, informează Poliţia Capitalei.

1864 afișări
Imaginea articolului O femeie din Capitală a decedat după ce s-a aruncat de la etajul 7. Poliţia a deschis dosar penal

O femeie din Capitală a decedat după ce s-a aruncat de la etajul 7. Poliţia a deschis dosar penal

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, după ce o femeie în vârstă de aproximativ 50 de ani s-a aruncat, luni, de la etajul şapte al unui bloc situat pe Calea Ferentari din Capitală.

Potrivit Poliţiei Capitalei, femeia a decedat în urma impactului cu solul, la faţa locului deplasându-se poliţiştii de la Serviciul Omoruri.

Sursa citată a mai precizat că, până în prezent, nu se cunosc detalii privind motivul pentru care femeia ar fi făcut acest gest.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici