O femeie din Capitală, omorâtă în propria casă (Video)

Poliţiştii bucureşteni investighează cazul unei femei care a fost găsită moartă, marţi dimineaţă, în locuinţa sa din sectorul 2, decesul fiind provocat de mai multe lovituri primite în cap.

85 afișări
Imaginea articolului O femeie din Capitală, omorâtă în propria casă (Video)

O femeie din Capitală, omorâtă în propria casă (Video)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, Ioana R., care locuia într-un bloc de pe strada Alexandru cel Bun, a fost găsită moartă de către soţul ei, după ce s-a întors acasă de la serviciu.

Ciocan a precizat că moartea femeii a fost violentă şi a fost cauzată de leziunile suferite la cap, fiind lovită cu un corp contondent.

Anchetatorii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care a murit femeia, poliţiştii urmând să discute şi cu fiica Ioanei R., în vârstă de 15 ani, care este dispărută de la domiciliu.

Video stirileprotv.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici