O femeie din Constanţa a găsit 20.000 de lei pe stradă şi i-a predat la Poliţie. Va primi o diplomă de excelenţă/ Cui aparţineau banii

O femeie din Constanţa a găsit peste 20.000 de lei pe stradă, bani care fuseseră pierduţi de o octogenară, şi a predat banii la Poliţie. Constănţeanca va primi de la Poliţie o diplomă de excelenţă.

598 afișări
Imaginea articolului O femeie din Constanţa a găsit 20.000 de lei pe stradă şi i-a predat la Poliţie. Va primi o diplomă de excelenţă/ Cui aparţineau banii

O femeie din Constanţa a găsit 20.000 de lei pe stradă şi i-a predat la Poliţie. Va primi o diplomă de excelenţă/ Cui aparţineau banii

Potrivit poliţiştilor constănţeni, o femeie în vârstă de 83 de ani, din Constanţa, a sesizat, la finele săptămânii trecute, Secţia 1 Poliţie, povestind că, în timp ce mergea pe strada Bucovinei din municipiu, ar fi pierdut aproximativ 20.000 de lei.

Oamenii legii au început cercetările în zona indicată, analizând în principal mai multe imagini surprinse de camerele de supraveghere video situate în proximitatea locaţiei.

Două zile mai târziu, duminică, la sediul Secţiei 1 Poliţie a venit o constănţeancă în vârstă de 53 de ani, care a declarat că a găsit pe trotuar, pe strada Bucovinei, două plicuri de hârtie, ce conţineau, în total, 20.400 de lei.

În urma audierii celor două femei şi a confruntării cu imaginele video, poliţiştii au stabilit că suma de bani aparţine octogenarei.

”Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, prin reprezentanţii Poliţiei municipiului Constanţa, urmează să-i înmâneze persoanei care a găsit suma de bani o diplomă de excelenţă, pentru recunoaşterea şi aprecierea simţului civic de care aceasta a dat dovadă”, au declarat, marţi, reprezentanţii IPJ Constanţa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici