O femeie gravidă în 8 luni şi fătul ei au murit în ambulanţă. Anchetă la Suceava

O anchetă pentru moarte suspectă a fost deschisă de poliţiştii din Suceava după ce o femeie însărcinată în 8 luni şi fătul ei au murit, la sfârşitul săptămânii trecute, în ambulanţă, în drum spre spitalul din Fălticeni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

262 afișări
Imaginea articolului O femeie gravidă în 8 luni şi fătul ei au murit în ambulanţă. Anchetă la Suceava

O femeie gravidă în 8 luni şi fătul ei au murit în ambulanţă. Anchetă la Suceava

O femeie de 40 de ani, însărcinată în 8 luni, şi fătul acesteia au murit la puţin timp după ce au fost preluaţi de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Suceava din satul Bogata, comuna Baia.

Conform managerului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Suceava, dr. Alexandru Lăzăreanu, starea femeii era critică la sosirea ambulanţei.

“Nu ştiu dacă nu a fost bătută femeia... În foaia de observaţie apare că avea un ochi vânăt. A fost preluată în stare critică, cu tensiune mică, puls accelerat şi sângerare abundentă. Nu ştim din ce cauză... În acest caz Poliţia a declanşat o anchetă”, a declarat corespondentului MEDIAFAX dr. Alexandru Lăzăreanu.

Femeia, care mai avea doi copii, era despărţită de soţul ei şi s-a mutat în urmă cu câteva săptămâni la sora ei, în satul Bogata.

În acest caz Inspectoratul de Poliţie Suceava a dechis un dosar penal pentru moarte suspectă, familia femeii susţinând că aceasta nu avea probleme de sănătate, nu se afla sub vreun tratament şi nu era cunoscută cu antecedente medicale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici