O femeie i-a aruncat un pahar cu bere în faţă preşedintelui CJ Braşov

O femeie i-a aruncat un pahar cu bere în faţă preşedintelui CJ Braşov, la Festivalul berii din municipiu, Aristotel Căncescu explicând gestul prin faptul că liberalii ar fi demascat nereguli ale afacerilor cu spaţii publicitare desfăşurate de firma condusă de aceasta, transmite Realitatea TV.

49 afișări
Imaginea articolului O femeie i-a aruncat un pahar cu bere în faţă preşedintelui CJ Braşov

Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov Aristotel Căncescu (Imagine: Zoltan Racz/Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, femeia ar fi directoarea unei firme care se ocupă de spaţii publicitare în municipiu.

Incidentul a avut loc la deschiderea Festivalului berii, care se desfăşoară la Braşov.

Conform Realitatea TV, imediat după ce şi-a susţinut discursul, liberalul Aristotel Căncescu a coborât de pe scena festivalului şi a fost întâmpinat de această femeie, care i-a aruncat paharul cu bere în faţă, spunând: "Asta este pentru tot ce mi-ai făcut".

Contactată de Realitatea TV, aceasta ar fi spus că îşi asumă public gestul, însă nu doreşte să comenteze care sunt motivele care au dus la comiterea lui.

În schimb, potrivit sursei citate, preşedintele Consiliului Judeţean crede că are o explicaţie, şi anume că liberalii braşoveni ar fi demascat aspecte ilegale ale afacerilor cu spaţii publicitare desfăşurate de această firmă.

Alături de Căncescu, în acest incident ar mai fi fost stropite cu bere şi alte persoane, printre care consulul Germaniei la Sibiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici