O femeie, în comă, după ce a fost LOVITĂ de un bolovan în cap, în timp ce asigura coarda unui alpinist

O femeie de 35 de ani se află în comă după ce a fost lovită, joi, în cap de un bolovan căzut de pe versant, în Cheile Prăpăstiile Zărneştilor, judeţul Braşov, în timp ce asigura coarda unui alpinist care cobora. Bărbatul s-a lovit la degetul mare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2644 afișări
Imaginea articolului O femeie, în comă, după ce a fost LOVITĂ de un bolovan în cap, în timp ce asigura coarda unui alpinist

O femeie, în comă, după ce a fost LOVITĂ de un bolovan în cap, în timp ce asigura coarda unui alpinist

Reprezentanţii Salvamont Zărneşti au declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că alpinista a fost găsită inconştientă, după ce a fost lovită de un bolovan care a căzut de pe versant.

”Ea era la baza peretelui, îl asigura pe alpinistul cu care se căţăra, iar alpinistul era în coborâre pe corzi. Bolovanul, în cădere, l-a lovit şi pe el pe degetul mare de la mâna dreaptă. Bolovanul din păcate a căzut alpinistei în cap. Ea asigura la coarda pe care cobora alpinistul”, potrivit Salvamont Zărneşti.

De asemenea, reprezentanţii ISU Braşov au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că femeia se află în comă, suferind un traumatism cranio-cerebral.

”Este în comă, colegii au intubat-o, stabilizat-o şi o duc la Spitalul Judeţean de Urgenţă Braşov. A mai fost o victimă căreia i s-au acordat îngrijiri medicale de către un echipaj SMURD. Este vorba de un bărbat”, potrivit ISU Braşov.

Bărbatul are 43 de ani, iar femeia 35, cei doi fiind cunoscuţi ca buni căţărători. Întrucât nu era grav rănit, bărbatul a refuzat transportul la spital.

Iniţial, femeia a fost transportată cu un echipaj al Ambulanţei la Spitalul din Zărneşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici