O femeie s-a aruncat împreună cu nepoţelul său de la etajul nouă

O femeia a murit, iar băieţelul, în vârstă de un an şi jumătate, este în stare foarte gravă, după ce acesta s-a aruncat, cu copilul în braţe, de la etajul nouă al unui imobil din Capitală, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan.

21 afișări
Imaginea articolului O femeie s-a aruncat împreună cu nepoţelul său de la etajul nouă

O femeie s-a aruncat împreună cu fiul ei de la etajul nouă (Imagine arhivă: Mediafax Foto)

Din primele cercetări rezultă faptul că femeia, care s-a aruncat cu un copil în braţe, de la etajul nouă al unui bloc din sectorul 1 al Capitalei, este bunica acestuia.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat că poliţia a fost anunţată în jurul orei 15.38, prin numărul unic de urgenţă 112, la faţa locului, pe strada Ion Mihalache, mergând poliţişti de la Secţia 4.

Comisarul Ciocan a precizat că au fost anunţaţi părinţii băieţelului, în vârstă de un an şi jumătate, care s-au dus la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde a fost dus copilul.

Martorii incidentului au declarat că femeia s-a legat împreună cu copilul cu un cearceaf, dar căderea celor doi a fost amortizată de un gard metalic peste care era crescută vegetaţie.

Aceştia au mai spus că echipajul medical de pe ambulanţă a reuşit resuscitarea femeii şi părea că şi-a revenit, însă a murit în drum spre spital.

Potrivit unor surse judiciare, femeia ar fi lăsat două bilete cu acelaşi text: "Ce trăim este o tragedie, dar e mai bine ceea ce se va întâmpla. Nu vreau să las copilul să fie bătaia voastră de joc. E mai bine aşa".

Potrivit aceloraşi surse judiciare, din conţinutul biletului ar rezulta că băieţelul ar fi avut o problemă de sănătate, ceea ce ar fi explicat, într-un fel, gestul femeii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici